|
22 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Dünyada ve Türkiye’de Kaz Yetiştiriciliği
23 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Dünyada Yetiştirilen Irklar ve Yerli Irk Kazlar
24 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kazların Anatomik ve Fizyolojik Özellikleri ile Davranış Özellikleri
25 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kazlarda Sindirim ve Sindirim Sistemi
26 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kazlarda Barınak ve Sürü Yönetimi
27 Aralık 2025, 09:00 – 18:00 → 8 saat (yüz yüze)
🟢 Kuluçkahane ve Kesimhane Yönetimi
28 Aralık 2025, 09:00 – 18:00 → 8 saat (yüz yüze)
🟢 Damızlık Üretim Tekniği
|
29 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kazlarda Yumurta Verimi ve Özellikleri
30 Aralık 2025, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kesim, Karkas ve Et Kalite Özellikleri
02 Ocak 2026, 20:00 – 23:00 → 3 saat (çevrim içi)
🟢 Kuluçka Bilgisi ve Tekniği
03 Ocak 2026, 20:00 – 22:00 → 2 saat (çevrim içi)
🟢 Kazlarda Bakım ve Besleme
04 Ocak 2026, 20:00 – 22:00 → 2 saat (çevrim içi)
🟢 Kazlarda Sağlık Koruma, Kazlardan Elde Edilen Ürünler
05 Ocak 2026, 09:00 – 18:00 → 8 saat (yüz yüze)
🟢 Kazlarda Sağlık Koruma, Kazlardan Elde Edilen Ürünler (uygulamalı)
06 Ocak 2026, 09:00 – 18:00 → 8 saat (yüz yüze)
🟢 Kaz Yetiştiriciliği Proje Destekleri ve Yazma
|