Kariyer Günleri kapsamında Fakültemiz akademisyenleri Doç. Dr. Kübra YAZİCİ ve Arş. Gör. Selin TEMİZEL tarafından "Teraryum Yapımı" ve "Gül Budama ve Çelik Alma" adlı söyleşi ve uygulama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Fakülte binasında ve bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Teraryum’un tarihte ilk kullanımı, kullanım amaçları ile ilgili bilgiler verilmiş ardından Teraryum’da kullanılan sukkulent ve kaktüsler hakkında genel bilgiler verilmiş, yapım aşaması anlatılmıştır. Ayrıca fakülte bahçesinde budamanın genel amacından bahsedilmiştir. Gül’de 3 farklı budama yöntemi anlatılmış, çelik almada dikkate edilmesi gerekilen hususlardan bahsedilmiştir.