35 YIL SONRA DİPLOMASINA KAVUŞTU
Yozgat Meslek Yüksekokulu 1991 yılı mezunlarımızdan Sayın Havva Sarıtaş, yıllar sonra okulumuza gelerek ön lisans diplomasını teslim aldı.
Mezuniyetinin üzerinden 35 yıl geçmesine rağmen okuluyla bağını sürdüren Sayın Havva Sarıtaş’ın diploması, Yozgat Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa ÖZDEMİR tarafından takdim edildi.
Geçmiş ile bugünü buluşturan bu anlamlı buluşma, Yozgat Meslek Yüksekokulu’nun mezunlarıyla olan güçlü bağının yıllar geçse de devam ettiğini bir kez daha gösterdi. Eğitim hayatında önemli bir dönüm noktasını temsil eden diplomanın teslimi, mezunumuz için duygusal anlara sahne oldu.
Yozgat Meslek Yüksekokulu olarak mezunlarımızla olan iletişimimizi ve kurumsal bağımızı güçlendirmeye devam ediyor, tüm mezunlarımıza yaşamlarında başarı ve mutluluk diliyoruz.
13.05.2026 17:00