You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Uluslararası Sürmeli Festivali Kapsamında düzenlenen Yozgat Gastronomi Günleri etkinliğinde yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğretim elemanları Uğur Eren TAŞKESEN, Alparslan Mustafa TUNCER ve Soner BEŞCANLAR görev aldılar. Etkinlik kapsamında düzenlenen Lise Düzeyi Modern Mutfak yarışması, Üniversite Düzeyi Modern Mutfak yarışması ve Ev Hanımları Tatlı Ve Hamur İşi yarışmalarında Aşçılık programı öğretim elemanları jüri olarak değerlendirmelerde bulunmuş ayrıca Gastronomi Günleri etkinliğini gerçekleştirilmesinde Yozgat Belediyesi ile koordineli çalışmışlardır. Birbirinden lezzetli coğrafi işaretli ürünlerin hazırlanarak sunumlarının yapılmasında gerekli düzenleme ve organizasyondan sorumlu olan Aşçılık Programı öğretim elemanları ve Üniversitemizin yiyecek içecek organizasyonlarının tamamında büyük emek veren aşçılık program öğrencilerine teşekkür ederiz.

Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışmasında dereceye giren

Desem ÖZBEK

Asiye SELVİ

Seyda BEKAR

İsimli öğrencilerimiz “Kaz Etli Yulaf Keşkeği, Pezzik Cacığı, İncir Uyutması Dolgulu Profiterol yemekleriyle yarışmada birinci olmuşlardır. Kendilerini tebrik ederiz.