2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü/Tarım Makineleri Programında Yaz Okulu açılmayacaktır.

NOT:

1. Başka üniversitelerden alınacak yaz okulu derslerine ait ders içeriklerinin Üniversitemiz ilgili programlarındaki derslerle uyumlu olması, ders saati ve AKTS kredisinin mevcut müfredatta bulunan ders AKTS kredilerine eşit veya daha yüksek olması, öğrencinin yaz okulu dersi almayı talep ettiği programın taban puanının Üniversitemizde kayıtlı olduğu programın kayıtlandığı yılın taban puanına eşit veya daha yüksek olması, uygulamalı derslerin sadece yüz yüze öğretim yöntemi ile alınması gerekmektedir.

2. Yüksekokulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu açılmayacak Bölüm/Programlar diğer Devlet Üniversitelerden alınması şartıyla, öğrencilerimiz aldığı dersin hocasından yaz okulu formunu onaylatıp diğer üniversitelerin yaz okulundan en fazla 20 AKTS’lik ders alabilirler.

3. Diğer Devlet Üniversitelerden Yaz Okulu alacak öğrencilerimiz aşağıdaki yaz okulu formunu eksiksiz doldurup ders hocasından onay aldıktan sonra öğrenci işleri birimine teslim edecektir.

4. Onay alınmadan gidilen yaz okulu notları sisteme işlenmeyecektir. Yaz okulu notları gittiğiniz üniversite tarafından resmi yollarla gönderilmediği sürece sisteme işlenmeyecektir.

Başka Devlet Üniversitesinden Yaz Okulu Formu İçin TIKLAYINIZ