You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

   

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi bünyesinde ve Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 25-26 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan ORTA ANADOLU KARİYER FUARI kapsamında Yozgat Bozok Üniversitesi paydaş üniversite olarak yer almaktadır.
ORTA ANADOLU KARİYER FUARI için öncelikle Yetenek Kapısı Platformu (yetenekkapisi.org) üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Bununla birlikte eğer Üniversitemiz imkânları ile (Üniversite tarafından sağlanacak olan araçlarla) gitmek isteyenlerin bu formu okuyarak doldurmaları önemle rica olunur. Üniversite olanaklarını kullanmayacak olanların ilgili formu doldurmasına gerek olmayıp kendi imkânları doğrultusunda fuara katılım sağlayabilirler.

NOT: Üniversitemiz imkanlarından faydalanmak için sadece bir günü seçilmesi gerekmektedir.
 
FUAR TARİHİ: 25-26 Aralık 2023 (1 günü seçiniz) 

ÜNİVERSİTEMİZ OLANAKLARI İLE ORTA ANADOLU KARİYER FUAR ALANI’NA GİDECEK ÖĞRENCİ KATILIM BEYANI:
1. Merkez kampüs ve ilçelerden fuara katılacak öğrencilerimiz; fuara katılacakları gün, otobüsün hareket saati, otobüsün hareket yeri konularında 22 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar Kariyer ve Mezun Merkezi web sitesi, e-posta vb. iletişim kanalları ile bilgilendirilecektir.
2. Fuar için akademik birimlerimize ayrılan kontenjanların mutlaka kullanılması gerekmektedir. Ulaşım için ayrılan kontenjan bazında ulaşım firmasına ödeme yapılacaktır. Öğrencinin katılmaması durumunda kamu kaynağı boşa harcanmış olacaktır. Bu nedenle katılmayacağını beyan eden öğrenciler yerine mutlaka yedek öğrenciler seçilecektir.
3. Fuara katılacak öğrencilerin 15 Aralık 2023 tarihine kadar Yetenek Kapısı’na ve Yetenek Kapısında ilan edilen Orta Anadolu Kariyer Fuarına kayıt yaptırmaları (kayıtta karekod alınacak ve bu karekod ile fuara giriş yapılacaktır.) gerekmektedir. 15 Aralık 2023 tarihine kadar kaydını yapmayan öğrencilerin fuar alanına varmadan (otobüste iken) kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Fuara katılım ile ilgili istatistikler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından tutulduğundan, yetenek kapısına kayıt işlemleri önem arz etmektedir.

İLGİLİ RESMÎ DUYURU LİNKİ: 
🔗https://bozok.edu.tr/duyuru/orakaf/35880