Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen ve bu yıl Erciyes Üniversitesi ev sahiplinde geçekleşecek olan ORAKAF “Orta Anadolu Kariyer Fuarı ” için başvurular başlamıştır. Üniversitemizin de paydaşı olduğu ve 25-26 Aralık 2023 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleşecek olan fuar başvuruları için öğrencilerimizin önce Yetenek Kapısı'na üye olmaları gerekmektedir. Sonrasında ekte göndermiş olduğumuz katılım beyan formlarını ıslak imzalı olacak şekilde tarafımıza  (ilçelerde her birim için kendi öğrencilerinin evrakları toparlandıktan sonra tarafımızca evraklar teslim alınacaktır) ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin Üniversitemiz imkânlarından faydalanarak gidebilmeleri için son tarih 15 Aralık 2023 tür.

Yetenek Kapısı Bilgilendirme Metni İçin TIKLAYINZ!

ORAKAF Katılım Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ!

23.11.2023 10:35:37