You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

İşletmecilik alanında pozitif bilimi esas alarak bilgiyi üreten, toplayan ve paylaşan, kurumsal değerlere bağlı, sürdürülebilir bir yaklaşımla çağdaş eğitim, öğretim ve araştırma hizmeti sunan bir yüksekokul olarak; analitik ve eleştirel düşünebilen, girişimci, yenilikçi, toplumsal fayda odaklı ve sosyal sorumluluk bilinci yüksek; Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında modern bir Türkiye’nin geleceği ve çağın gereksinimlerine göre gerekli bilgi ve becerilerle donanmış ve piyasanın ara eleman ihtiyacına rahatlıkla cevap verebilecek bireyler yetiştirmektir.

İşletmecilik alanında uluslararası akreditasyondan geçmiş, araştırmada, eğitim ve öğretimde ulusal ve uluslararası alanda önde gelen yenilikçi ve girişimci birimlerden biri olmak.

ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) başarılı olan öğrencilerimiz, Fakültelerin "İşletme Bölümü" ne dikey geçiş yaparak, bir lisans mezunu olma imkanına sahip olabilirler.

Mezunlarımızın iş olanakları:

. Çeşitli devlet ve özel sektör kuruluşlarının tüm bölümlerinde çalışma olanağı,
· Büyük ve küçük işletmelerde finansman, muhasebe, pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve halkla ilişkiler bölümleri,
· Serbest muhasebeci, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlik büroları,
· Çeşitli devlet kuruluşlarının muhasebe, personel bölümleri ve vergi daireleri,
· Yatırım ve finans kurumları
· Kamu ve özel bankalar.