You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ

SOSYAL GÜVENLİK PROGRAMI

STAJ DERSİ VE GENEL STAJ UYGULAMASI HK.

Yaz döneminde Sosyal Güvenlik Programında staj yapan öğrencilerimizin 2024-2025 Güz Döneminde staj dersinde ve staj sunumlarında uyacakları önemli kurallar;

  • Stajlarını tamamlayan öğrenciler; 2024-2025 Güz Dönemi akademik takvime göre en geç dönemin başlamasının 2. haftasına kadar staj defterlerini ve işletme değerlendirme formlarını aşağıda Ek-1’de yer alan ve uhdesinde yer aldığınız staj danışmanınıza yine Ek-2’de yer alan tutanak karşılığında teslim ediniz.
  • Tutanak karşılığında staj defterlerini ve işletme değerlendirme formlarını ilgili staj danışmanına teslim etmeyen öğrenciler staj derslerinde staj sunum sınavına alınmayacak olup stajdan başarısız sayılacaklardır.
  • Tutanak karşılığında ilgili staj danışmanına staj defterlerini ve işletme değerlendirme formlarını yukarıda belirtilen süreye kadar teslim etmeyen ve kaybolan staj defterlerinden ve işletme değerlendirme formlarından ilgili öğrenciler sorumludur.
  • Aşağıda yer alan Ek-1’deki staj sunum takvimine göre öğrencilerimiz staj dersinde sunumlarını yapacaklardır. Sunumlarını Ek-3’de yer alan Üniversitemizin sunum şablonunu kullanacaklardır.
  • Belirtilen takvime göre staj sunumlarınızı yapacağınızdan dolayı mutlaka ilgili tarih ve saatte Ek-4’de yer alan link üzerinden staj dersine katılım sağlayınız.
  • Aşağıdaki staj sunum listesi OBS üzerinden resmi olarak oluşturulmuş olup listede ismi yer almayan ve stajlarını yapan öğrenciler mutlaka staj danışmanları ile iletişime geçmesi gerekmektedir.
  • Ek-1’de isminizin yer aldığı staj danışmanınıza mutlaka işletme değerlendirme formlarını ve staj defterlerini tutanak karşılığında teslim ediniz ve teslim tutanağın bir nüshasını elden teslim alınız. Aksi takdirde kaybolan ya da ilgili danışmana ulaştırılmayan staj defterlerinden ve işletme değerlendirme formlarından öğrenciler sorumludur. Bu kapsamda, ilgili mevzuata göre işletme değerlendirme formu olmayan öğrencilerin STAJLARI BAŞARISIZ sayılacaktır.
  • Eğer staj defterlerinizi ve/veya işletme değerlendirme formlarınızı Yüksekokul öğrenci işlerine ve/veya staj danışmanınız dışında başka bir öğretim elemanına teslim ettiyseniz mutlaka teslim ettiğiniz staj defterlerinizi ve/veya işletme değerlendirme formlarınızı geri alıp ilgili staj danışmanınıza teslim ediniz.
  • İşletme değerlendirme formu vb evraklarınız staj yaptığınız kurum ve kuruluşlar tarafından Yüksekokulumuza ulaştırılacaksa sürecin takipçisi olunuz ve mutlaka staj defterlerinizi ve/veya işletme değerlendirme formlarınızı staj danışmanlarınıza ulaştırınız.
  • Tüm sorularınızı ve burada yer almayan hususları staj danışmanlarınıza sorunuz.

Ek-1: Staj Sunum Listesi için TIKLAYINIZ

Ek-2: Staj defterleri ve İşletme Değerlendirme Formlarını Teslim Tutanağı için TIKLAYINIZ

Ek-3: Staj Sunum Şablonu için TIKLAYINIZ

Ek-4: Staj Sunumuna Katılım linki: https://ictima.bozok.edu.tr/emr-ipn-nin-nfe

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

Sosyal Güvenlik Programı

Uygulamalı Eğitimler Komisyonu