You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

 

 Sorgun Meslek Yüksekokulu Aşık Veysel’i Anma Programı İle İlgili Sosyal Medya Paylaşımı

Sorgun Meslek Yüksekokulu Müzik Topluluğu tarafından konferans salonunda halk ozanı Aşık Veysel’i Anma Programı gerçekleştirildi. Topluluk danışmanı Öğretim Görevlisi Güldal DOLU koordinesinde yapılan etkinlikte öğrencilerimiz ve değerli sanatçılarımız Aşık Veysel’in eserlerini seslendirdi . Bu güzel etkinlik için öğrencilerimize , değerli sanatçılarımız ve topluluk danışmanı hocamıza teşekkür ederiz. Etkinlikte ayrıca voleybol turnuvasında 1. ve 2. olan öğrencilerimize madalyaları takdim edilmiştir.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.

 

Hıdırellez Şenlikleri Etkinliği

Türk Töresi Topluluğu ile Sorgun MYO Müzik Topluluğu işbirliği ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde Hıdırellez Şenlikleri 6 mayıs 2024 tarihinde yapılmıştır. Şenliğe, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yusuf Hıdır, Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Doğan, öğretim üyelerimiz ve bütün fakülte öğrencilerinin katılım sağladığı Hıdırellez Bahar Şenliğinde Hıdırellez Bayramı'nın ritüellerinden olan dilek dileme etkinliği fakülte önündeki ağaca öğrencilerimiz tarafından dileklerinin asılmasıyla gerçekleştirildi ve bir diğer ritüel olan ateş üzerinden atlama da yakılan şenlik ateşi ile gerçekleştirildi.Etkinlik süresince Sorgun MYO Müzik Topluluğu'nun müzik dinletisi ile halay çeken ve oyun oynayan öğrencilerimiz baharın gelişini fakültede kutladılar.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.

 

Huzur Evine Ziyaret Etkinliği

Sorgun myo müzik topluluğu sosyal sorumluluk kapsamında anneler gununde yozgat huzurevine giderek annelerin yanında yer almışlardır. Onlarla sohbet ederek , müzik dinletisi ile güzel vakit gecirmişlerdir

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.

 

Karaoke Etkinliği

Ülkemiz genelinde yürütülen uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Yozgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucu maddelerin verdiği zararlar ve mücadele çalışmaları konusunda bilgiler aktarılmış, ayrıca UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Yozgat Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.