You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

 

 MÜZİK DİNLETİSİ 

Sorgun Meslek Yüksekokulu Müzik Topluluğu tarafından konferans salonunda müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi. Topluluk danışmanı Öğretim Görevlisi Güldal DOLU koordinesinde yapılan etkinlikte öğrencilerimiz koro ve solo olarak farklı yörelerimize ait türküler seslendirdi. Ayrıca etkinlikte görev alan öğrencilerimize teşekkür belgesi verilmiştir.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.

 

KAP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Meslek Yüksekokulumuzda akademik ve idari personeller ile öğrencilere yönelik kurumsal akreditasyon programı, kalite süreçleri ve bütünleşik kalite yönetim sistemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

ÜCRETSİZ AVRUPA FIRSATLARI SEMİNERİ

SORGED Yönetim Kurulu Başkanı Halil UĞUZ tarafından Sorgun Meslek Yüksekokulu konferans salonumuzda Erasmus+ ESC fırsatlarının anlatıldığı seminerimiz gerçekleştirilmiştir. Halil UĞUZ beye öğrencilerimize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz .

 

NARKOREHBER EĞİTİMİ SEMİNERİ

Ülkemiz genelinde yürütülen uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Yozgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucu maddelerin verdiği zararlar ve mücadele çalışmaları konusunda bilgiler aktarılmış, ayrıca UYUMA ve KADES uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Yozgat Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

 

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI

Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Program kapsamında okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize üniversitemiz ve yüksekokulumuz tanıtımı yapılarak, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS), BOYSİS, Kampüs Kart ve diğer hususlar hakkında bilgiler aktarıldı. Ayrıca Bağımlılıkla Mücadele kapsamında öğrencilerde farkındalık oluşturmak adına bilgiler paylaşılmıştır.

 

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK DERSİ

Yüksekokulumuzda 2023-2024 akademik yıl açılış töreni düzenlendi. 2023-2024 akademik yıl açılış Töreni’ne Yüksekokulumuz ve Veterinerlik Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı. Akademik yıl ilk dersi Doç. Dr. Yusuf SERT hocamız tarafından verildi.

 

TERCİH DANIŞMANLIĞI

Sorgun Belediyesinin katkılarıyla Sorgun ilçesinde 2023 yılı YKS sınavına girmiş olan öğrencilere yönelik 01-03 Ağustos 2023 tarihlerini kapsayan Yüksekokul hocalarımız tarafından tercih danışmanlığı hizmeti gerçekleştirilmiştir.

SORGUN MYO TANITIM ETKİNLİĞİ

Yüksekokulumuzda Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı liselerde görevli Müdür ve Rehber Öğretmenlerin katılımıyla tanıtım etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinlikte Sorgun Meslek Yüksekokulunun mevcut bölümleri, fiziki imkanları, sosyal ve kültürel etkinlikleri, barınma, ulaşım ve sportif faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca Yüksekokul bünyesinde aktif olan bölümlerin amaçları, laboratuvar imkanları, akademik kadroların uzmanlık alanları, istihdam olanakları, dikey geçiş sınavı ile geçiş yapabilecek 4 yıllık programlar hakkında detaylı bilgiler aktarılmıştır.