You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

STAJ BAŞVURU BELGELERİNİN TOPLANMASI VE STAJ MUAFİYET TALEPLERİ HAKKINDA DUYURU

1. Bozok Üniversitesi Uygulamalı Eğitimler Yönergesine göre;

"Öğrenim gördüğü program ile ilgili bir işte en az bir yıl çalışmış veya çalışmakta olan öğrenciler için muafiyet işlemlerine ilişkin hususlar birimlerin uygulamalı eğitimler kılavuzlarındaki esaslara göre belirlenir."  maddesi yer almaktadır. Bu kapsamda olan öğrenciler, staj muafiyet başvuru formu (form 244/01) ile beraber kamu stajı muafiyeti için görev yaptığı imar ya da planlama birimlerinde en az 1 yıl çalıştığını gösterir belge, sgk iş döküm belgesi, biriminde en az 5 yıllık şehir plancısı olduğunu gösterir belgelerini; özel (büro) stajı için ise kamu stajı muafiyet belgelerine ek olarak çalıştığı birimin plan ürettiğine dair belgelerini bölüm uygulamalı eğitimler komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.  

Staj dersi muafiyet başvuru formu (form 244/01) için tıklayınız.

Bozok Üniversitesi Uygulamalı Eğitimler Yönergesi için tıklayınız. 

2.  2023-2024 eğitim öğretim yılı yaz döneminde kamu ve büro stajını yapacak olan öğrencilerin staj yapma uygunluklarının değerlendirmesinin yapılabilmesi adına; öğrencilerin kurumlara staj başvurularını en geç  30 Nisan 2024'e yapmaları gerekmektedir.

     Staj başvuru evrakları 30 nisan 2024 tarihinde tek seferde aşagıdaki staj üyeleri tarafından imza karşılığında toplanacaktır.  Bu tarih öncesi ve sonrasında herhangi bir belge kabul        edilmeyecektir.Eksik belge kabul edilmeyecektir.

Kamu staj başvuru evrakları, Arş. Gör. Kezban BECERİKLİ'ye teslim edilmektedir.

Büro stajı başvuru evrakları ise, Öğr. Gör. Dr. İlker ATMACA'ya teslim edilmektedir.

Staj komsiyonuna teslim edilmesi gereken evraklar:

1. Staj Kabul Formu ( kamu ve büro stajı yapacaklar için)

2. İşyeri Bilgi Formu( kamu ve büro stajı yapacaklar için)

3. Hafta Sonu Çalışma Belgesi (sadece büro stajı yapacaklar için) 

Öğrenciler başvuru belgelerine ek olarak amirinin en az 5 yıl Şehir Plancısı olarak fiilen çalıştığını gösterir belgesini de eklemeleri gerekmektedir.  

Öğrencilere Duyurulur.

ŞBP Uygulamalı Eğitimler Komisyonu