2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Seminer Dersi sunumlarımız 18/04/2024-23/05/2024 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Danışmanlıklarını Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hayrettin GÜMÜŞDAĞ'ın, Doç. Dr. Ali ÖZKAN'ın, Doç. Dr. Oktay ÇOBAN'ın, Doç. Dr. Hakan YARAR'ın, Doç. Dr. İzzet KIRKAYA'nın, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ŞAHİN'in, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz GÜRKAN'ın ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İNAN'ın yaptığı yüksek lisans öğrencilerimiz Esra BEKDUR "Futbolda Dehidrasyon", Abdullah ERASLAN "Türkiye’deki Rafting Gelişimi, Rafting Sporcularının Vücut Özellikleri ve Yağ Kategorileri", Dürdane Gül ODABAŞ "Fitness Spor Merkezinde Spora Devam Edilmesinde Yaşanılan Problemler", Abdullah CEYLAN "Kadınlarda Egzersiz Bağımlılığı ve Zihinsel Dayanıklılık", Barış KENDİRLİ "Kas Hasarının Havalı Tabanca Atış Performansına Etkisinin İncelenmesi", Seda İLANBEY "Zeybek Yöresi Oyuncularına Yapılan Sıçrama Yorgunluk Protokolünün Yarışma Değerlendirme Puanına Etkisi", Tayip TEMİZEL "Teniste Farklı Öğretim Yöntemleri: Modern Tenis", Bahar ERTUĞRUL "Halk Oyunlarında Core Antrenmanlarının Önemi", Mevlüdiye AKTAŞ "Kick Boks Branşında Zihinsel Dayanıklılık Önemi" ve Mesut PEHLİVAN "Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerin Sporda Çocuk Haklarına Yönelik Tutumlarının İncelenmesiadlı sunumlarını başarılı bir şekilde sunmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılı sunumlarından dolayı tebrik ederiz.