2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Seminer Dersi sunumlarımız 21/11/2023-29/11/2023 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Danışmanlıklarını Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hayrettin GÜMÜŞDAĞ'ın, Doç. Dr. Ali ÖZKAN'ın, Doç. Dr. Oktay ÇOBAN'ın, Doç. Dr. Hakan YARAR'ın ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuz GÜRKAN'ın yaptığı yüksek lisans öğrencilerimiz Özkan BAYRAM "Temel Futbol Eğitiminin Motor Gelişim Açısından İncelenmesi", Özge AYGEN "Kadın Voleybolcularda Bacak Kas Kütlesinin Sıçrama Yüksekliğine Etkisi", Oğuz Kaan ULU "Core Egzersizlerin Motorik Becerilere Etkisi", Hatice GENÇAL "Yaşa Göre HIIT (High Intensity Interval Training) Değerlendirmesi", Esma BARAN "Post Aktivasyon ve Sportif Performans" ve Fatih ÖZDEMİR "Paralimpik Elit Yüzme Sporcularında Tabata Antrenmanlarının Önemi" adlı sunumlarını başarılı bir şekilde sunmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılı sunumlarından dolayı tebrik ederiz.