2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Seminer Dersi sunumlarımız 23/05/2023-24/05/2023 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Danışmanlıklarını Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali ÖZKAN'ın, Doç. Dr. Oktay ÇOBAN'ın ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuz GÜRKAN'ın yaptığı yüksek lisans öğrencilerimiz Hümeyra DİLCİ "Taekwondoculara Vücut Kompozisyonu, Kuvvet ve Esnekliğin İncelenmesi", Barış AKOT "Kan Akışı Kısıtlama Antrenmanları" ve Muhammed Raşit EYİBİL "Geleneksel Türk Okçuluğunda Sportif Performansın Değerlendirilmesi" adlı sunumlarını başarılı bir şekilde sunmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılı sunumlarından dolayı tebrik ederiz.