Bölümümüz öğrencileri “İletişimciler Köy Okullarında” başlıklı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencileri, Haber Topluluğu tarafından yürütülen proje kapsamında ilk ziyaretlerini 27 Mart 2024 tarihinde Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesindeki Sazlıdere köy okuluna yaptı.  Bölüm öğrencilerimiz ilk ve ortaokul öğrencisi miniklere medya okuryazarlığı eğitimi verdi. Eğitimler kapsamında miniklere “Medya nedir?”, “Medya okuryazarlığı nedir? Neden önemlidir?”, “Dijital kavramlar ve araçlar”, “Dijital güvenlik”, “Dijiital gizlilik”, “Siber zorbalık” ve “Dijital sağlık” başlıklı sunumlar yapıldı, medya okuryazarlığı anlatıldı. Miniklerin sorularını da cevaplayan bölüm öğrencilerimiz ilk etkinliklerini başarıyla tamamladı. Etkinlik sonrası minik öğrenciler ziyaretten duydukları mutluluğu ve edindikleri bilgilere karşı memnuniyetlerini dile getirdi. Öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.