Bölüm öğrencilerimiz “İletişimciler Köy Okullarında” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında üçüncü etkinliklerini tamamladı. 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik beş bölüm olarak planlanan ziyaretler serisinin üçüncüsü oldu. Öğrencilerimiz ve bölüm öğretim elemanlarımız Yozgat’ın Sarıfatma köyünde yer alan Sarıfatma İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Sabah toplantısında ilkokul öğrencileriyle bir araya gelen öğrencilerimiz, öğleden sonra ise ortaokul öğrencilerine sunumlar yaptı. Öğle arasında öğrencilerle voleybol ve futbol da oynayan öğrencilerimiz medya okuryazarlığı kapsamındaki sunumlarıyla minik kardeşlerini bilgilendirdiler. Köy okulu öğrencileri ve öğretmenleri ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getirirken, böyle ziyaretlerin daha çok yapılması gerektiğini ifade ettiler. Etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.