Gazetecilik Bölümü öğrencileri “İletişimciler Köy Okullarında” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ikinci ziyaretlerini 25 Nisan 2024’de Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesindeki Çadırardıç İlk ve Ortaokullarına gerçekleştirildi. Medya okuryazarlığı kapsamında hazırlanan sunumlar öğrencilerle paylaşıldı. Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin ve bölüm öğretim elemanlarının katıldığı medya okuryazarlığı eğitimlerinde öğleden önce ilkokul öğrencilerine ve öğleden sonra ortaokul öğrencilerine sunumlar yapıldı. Çocukların katılımını sağlamaya yönelik, soru-cevaplı, oyunlu ve etkileşimli sunumlarda minikler bol bol söz aldı, kendi düşüncelerini paylaştı ve oyunlara katıldı. Etkinlikte minik kardeşlerini bilgilendiren ve onları mutlu eden bölüm öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.