Bölümümüzün Haber Atölyesinde haftalardır yoğun emekle gece gündüz çalışan öğrencilerimizin hazırladığı Genç Baskı’nın yeni sayısı dopdolu içeriği, profesyonel haber dili ve tasarımıyla beğeni topladı. Bu sayıda, bölümümüz ve Haber Topluluğu'muz tarafından yürütülen ve öğrencilerimizin köy okullarında medya okuryazarlığı eğitimi verdiği “İletişimciler Köy Okullarında” adlı sosyal sorumluluk projesini manşete taşıyan Genç Baskı’da üniversiteden ve kentten haberler yer alıyor. Öğrenci topluluklarının etkinliklerine de geniş yer veren uygulama gazetemiz, Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencilerinin sesi olma hedefiyle yayın yapıyor. Türkiye’deki tüm iletişim fakülteleri uygulama gazetelerinin en başarılıları arasında giren Genç Baskı’nın yeni sayısına BURADAN ulaşabilirsiniz.