İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aydan Ustaoğlu Çelik ve danışmanlığındaki öğrenciler tarafından 22.11.2023 tarihinde Çekerek İmam Hatip Lisesi Ana sınıfına teknik gezi düzenlendi. Teknik gezi kapsamında okul öncesi öğretmeni ile görüşen öğrenciler aynı zamanda ana sınıfı öğrencileriyle de tanışarak çeşitli oyunlar oynadı. Sınıf ortamı, materyaller ve öğrenme merkezlerini de inceleyen öğrenciler  okul öncesi öğretmeninden eğitim öğretime yönelik tecrübeleri ve fikirleri  dinlediler. Düzenlenen teknik gezi, öğrencilerimizin kendileri ve alanlarına dair eksik ve güzel yönleri görmeleri ve mesleğe yönelik yeni tecrübeler kazanmalarına katkı sağladı.