Kariyer Planlama Dersi Sektör Günleri kapsamında Çocuk Gelişimi Programı tarafından 08. 05. 2024 tarihinde yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen "Çocuk Gelişimi Kariyer Yolculuğu " isimli etkinlik davetli konuşmacı Okul Öncesi Öğretmeni Nazmiye TALAS'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Emrah TERZİ moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa öğrencilerimiz yoğun katılım sağladı. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aydan USTAOĞLU ÇELİK de kariyer yolculuğuyla ilgili kendi deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Çocuk Gelişimi alanıyla ilgili kariyer süreçlerinin ele alındığı etkinlikte öğrencilerden gelen sorular cevaplandı ve etkinlik günün anısına hatıra fotograflarının çekimiyle son buldu.