You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BİSAMER' DEN REKTÖRLÜK MAKAMINA 

28 NİSAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GÜNÜ ZİYARETİ

 

        Bozok Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ile Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma merkezi olarak 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü olması dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şenol AKIN’ ı ziyaret ettik. 

        28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü; 2003 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)  tarafından iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi amacı ile 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü olarak ilan etmiştir. Her sene farklı bir tema ile kutlanan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü bu seneki teması sosyal diyaloğun önemi olarak seçilmiştir. Bu sebep ile Bozok Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ile Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şenol AKIN’ ı ziyaret etmek istedik. 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının akabinde gelmesi dolayısıyla minik arkadaşlarımızla bu ziyareti gerçekleştirdik. Minik arkadaşlarımız ile yaptığımız bu ziyarette Rektör koltuğuna, rektör yardımcısı koltuğuna oturarak Rektör,  Rektör yardımcısı olduklarında yapılmasını istediği şeyleri sıraladılar.

       Rektör Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel GÜNEY, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şenol AKIN misafirperverliklerinden, ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

 

GALERİ