You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TASARIM BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÖNEM SONU SERGİSİ DÜZENLENDİ

Yozgat Bozok Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı ve İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerinin yıl sonu sergisi 12 Haziran Çarşamba günü açıldı. Açılışa Yozgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa ÖZDEMİR, öğretim elemanları, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Dönem sonu sergisinde Tasarım Programı öğrencilerinin bahar döneminde yaptıkları çalışmalara yer verildi. Bu kapsamda Grafik Tasarımı Programından Öğr. Gör. Hümeyra TUNÇER, Öğr. Gör. Hüseyin KARAOSMANOĞLU, Öğr. Gör. Abdulkadir SEYLAN tarafından yürütülen İllüstrasyon, Grafik ve Animasyon, Grafik Tasarımı, Ambalaj Tasarımı, Özgün Baskı ve Desen derslerinin yanı sıra İç Mekan Tasarımı programından Öğr. Gör. Selahaddin SEZER ve Öğr. Gör. Didem KÖSEDAĞ yürütücüsü olduğu Rölöve, Konut Mekan Tasarımı ve Meslek Resim derslerine ait çalışmalara yer verildi. Katılımcıların beğenisine sunulan öğrencilerin dönem boyunca tasarım derslerinde yaptığı çalışmalar oldukça dikkat çekti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa ÖZDEMİR yapılan çalışmalar ve ortaya çıkan ürünlerden dolayı MYO olarak gurur duyduklarını ve okulumuzun mottosu olan “ara elaman değil aranan eleman yetiştiriyoruz” söyleminin bugün bura da görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Özdemir, Yozgat Meslek Yüksekokulu ağaç evde açılan serginin 14 Haziran Cuma güne kadar açık kalacağını ve sergiye tüm sanat severleri beklediklerini söyledi. Ayrıca Tasarım Bölümünün geleneksel hale gelen dönem sonu sergilerinin devam edeceğini bu kapsamda sergide emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilerini tebrik etti.

13.06.2024