KAMPÜS KART HK.

Herhangi bir sebeple Üniversiteden ilişiği kesilen (mezuniyet, kendi isteği ile kayıt sildirme, mevzuat çerçevesinde ilişik kesilmesi vb.) öğrencilerin sadece öğrencilik statüsü sona ermekte olup, Halkbank müşteri statüsü devam etmektedir. İlişiği kesilen öğrencilerimizin kartı iptal edilecek olup, Kampüs Kartlarını imha edilmek üzere kayıtlı oldukları akademik birimlerine (Fakülte/Yüksekokul) teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrenciliği sona erenlerin bilgileri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Halkbank’a bildirilecek olup, öğrencinin finansal işlemlerinin takibi, yeni banka kartı talebi veya hesap kapatma işlemleri için Halkbank Çağrı Merkezini (0850 222 0 400) arayarak ya da Halkbank Şubeleri ile iletişim kurması gerekmektedir.

26.07.2024