03.06.2021 tarihli  senato toplantısında, 2020-2021  Eğitim-Öğretim  yılına mahsus olmak üzere zorunlu yaz stajları için bahar dönem sonu sınavları sonunda derslerini başarı ile tamamlayıp mezun durumuna gelen öğrencilerimizin stajlarını ödev, vaka analizi ve simülasyon vb. şekinde çevrim içi  (online) yapabilmelerinin ve staj ile ilgili yöntemlerin, birimlerin staj komisyonlarınca belirlenmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

Bölümümüz Final ve Bütünleme sınavları sonrasında  mezun durumuna gelen  öğrencilerin, STAJ işlemleri sadece bu seneye mahsus olmak üzere UZAKTAN ÖĞRETİM yoluyla yapılacaktır.

Öğrenciler verilen ÖDEV  çerçevesinde STAJ DEFTERİNİ doldurularak BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE posta yoluyla veya elden teslim edilmesi gerekmektedir. Posta yoluyla teslim edecek öğrencilerimiz evrakının ulaşıp ulaşmadığının kontrol etmeleri gereklidir.

BÖLÜM SEKRETERLİĞİ DAHİLİ NO : 4014

ADRES: Bahçeşehir Mh. Esentepe Mevkii 66200 YOZGAT/MERKEZ