1. Öğrencilerimiz ders kayıtlanma/kayıt yenileme işlemlerini öğrenci bilgi sistemi (OBS) üzerinden online olarak 8 Eylül 2025 Pazartesi – 14 Eylül 2025 Pazar günleri arasında yapabileceklerdir.
2. Birinci sınıf öğrencileri, açılan tüm dersleri, diğer öğrenciler ise öncelikli olarak başarısız oldukları veya daha önce almaları gerekip de alamadıkları dersleri almak zorundadırlar. Genel not ortalaması 2’nin altında olan ve/veya ortalamasını yükseltmek isteyen öğrencilerimiz geçtikleri dersleri yükseltmek amacıyla tekrar alabilirler.
3. Belirlenen süreler içerisinde ders kaydını yapmayan ve kesin kayıt işlemini yaptırmayan öğrenciler o yarıyıl derslere devam edemez, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamazlar.