Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı staj takvimini indirmek için tıklayınız.

Staj için gerekli evraklar;

1. Staj Kabul Belgesi ve Sözleşmesi (Belge düzenlenerek sorumlu öğretim elemanından sözlü onay alındıktan sonra, firmaya onaylatılarak Uygulamalı Eğitim (İME/Staj) Yönetim Sistemine (SYSbelge yüklemesi yapılacaktır. Elden belge teslim alınmayacaktır.)

2. Talep Yazısı (Kurum talep ederse kuruma teslim edilecektir)

3. Staj/İşletmede Mesleki Eğitim Defteri

4. IME-Staj İşletme Değerlendirme Formu

• 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yaz stajına çıkacak 1. sınıf (N.Ö./İ.Ö.) öğrencilerinin yaz stajı danışman listesi için tıklayınız
  • 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yaz stajına çıkacak 1. sınıf (Uzaktan Öğretimöğrencilerinin yaz stajı danışman listesi için tıklayınız
  • Uygulamalı Eğitim Yönetim Sistemine (SYS) hakkındaki bilgilendirme videosuna ulaşmak için tıklayınız
  • Staj Yönetim Sistemi (SYS) üzerinden zorunlu yaz stajı başlatma işlem adımları için tıklayınız

Not: Listede adı olmayan öğrencilerimiz ilgili öğretim elemanlarıyla (Normal Öğretim Öğr. Gör. Öznur PURTAŞ SÖNMEZ - İkinci Öğretim Öğr. Gör. Ahmet KILIÇ) (Uzaktan Öğretim Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ) iletişime geçmelidiir.