2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ
ÇOCUK GELİŞİMİ UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMI

FİNAL-BÜTÜNLEME VE TEK DERS SINAVLARI DUYURUSU

Üniversitemiz uzaktan öğretim programları 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi final-bütünleme ve tek ders sınavları aşağıdaki yer ve tarihlerde yüz yüze uygulanacaktır.

Final Sınavları          : 01-02 Haziran 2024

Bütünleme Sınavları : 22-23 Haziran 2024

Tek Ders Sınavları    : 05 Temmuz 2024

Sınav Yeri                  : Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Binası

Adres                         : Çapanoğlu mah. Cemil Çiçek Bulvarı Atatürk Yolu 8. km. Bilal Şahin Batı Kampüsü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Merkez/Yozgat

Çocuk Gelişimi Programı Final Sınav Takvimi için tıklayınız

Çocuk Gelişimi Programı Bütünleme Sınav Takvimi için tıklayınız

Tek Ders Sınavları 05 Temmuz 2024 tarih, saat: 13.30’da Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Binası 102 Nolu Derslik'te uygulanacaktır.

Tek ders sınavına; mezuniyet için öngörülen derslerin biri dışında tümünden başarılı olup, devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten başarısız olan öğrenciler ile başarısız notu olmadığı halde GANO’su2,00’ın altında olan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GANO’sunu 2,00 ve üstüne çıkarabileceği ilgili akademik birim yönetim kurulu kararıyla belirlenen son yarıyıl öğrencileri girebilir.

TEK DERS SINAV DİLEKÇESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ