Programımız öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu'nda Bahar Şenliği düzenlendi. Şenlikte geleneksel çocuk oyunları, çocuk şarkıları, yüz boyama gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.  Şenliğin sonunda 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu Müdüresi Sayın Gamze AÇIKGÖZ bölüm başkanımız Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ'e plaket takdiminde bulundu.

Şenliğin organizasyonunda emeği geçen başta Doç. Dr. Onur BATMAZ ve bölüm başkanımız Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ olmak üzere bütün öğretim elemanlarımıza, özveri ile şenliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan tüm öğrencilerimize, misafirperverlikleri için 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.