Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi. Şenlikte geleneksel çocuk oyunları, çocuk şarkıları, yüz boyama gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.  Şenliğin sonunda Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa ARAPLI bölüm başkanımız Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ'e plaket takdiminde bulundu.

Şenliğin organizasyonunda emeği geçen başta Doç. Dr. Onur BATMAZ olmak üzere bölüm başkanımız Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ'e, öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Ahmet KILIÇ ve Öğr. Gör. Öznur PURTAŞ SÖNMEZ'e, özveri ile şenliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan tüm öğrencilerimize, misafirperverlikleri için Gazi Mustafa Kemal İlkokulu yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.