2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Programı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında bölümümüze yeni yerleşen öğrencilerimize, bölümün olanaklarını ve yapısını tanımalarını sağlamak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Oryantasyon programının başlangıcında Bölüm Başkanı Dr.Öğr Üyesi Esin CERİT, bölüm tanıtımını kapsayan bir sunum yaptı daha sonra Öğrenci Bilgi Sistemi ve Bozok Öğrenme Yönetim Sistemi (BOYSIS) kullanımı hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca günümüzde gençlerin sağlığını çok ciddi derecede olumsuz etkileyen ve yaygınlığı her geçen gün artan bağımlılık konusunda farkındalığı artırmak amaçlı “Ergenlerde Bağımlılığı Önlemek” isimli kısa bir sunum yaptı.

Programın sonunda, öğrencilerin bölüm hakkında merak ettikleri sorulara yanıtlar verilerek program sonlandırıldı.