HAKKIMIZDA

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi bünyesinde yer alan Biyosistem Mühendisliği Bölümümüz, ilk öğrencilerini almış olup 2010 yılında almış olup faaliyetlerine aynı birim altında devam etmektedir.

MİSYONUMUZ

Bilim, kültür ve teknolojinin ışığında evrensel düzeyde yeterli bilgi ile donatılmış birey yetiştirmenin yanında bölge ve toplumun kalkınmasında ve sürdürülebilirliği açısından lokomotif güç olmaktır.

VİZYONUMUZ

Konusu hakkında yeterli bilgiyi temin eden ve uygun eğitimi gerçekleştiren, gelişen teknolojiyi yakından takip eden, mezunlarının her zaman aranan ve talep edilen olduğu, sosyal açıdan güçlü, uluslararası düzeyde geçerli ve konusunda önü bir bölüm olmaktır.