Fakültemizde, “Türkiye ve Dünyada Film Festivalleri “ Konulu Söyleşi Düzenlendi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Dr. Onur Keşaplı, Fakültemizde düzenlenen söyleşide öğrencilerimizle buluştu.

Fakültemiz Konferans Salonu'nda düzenlenen “Türkiye ve Dünyada Film Festivalleri “ konulu söyleşi, Radyo Televizyon ve Sinema  Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıfat Becerikli'nin moderatörlüğünde, Dr. Keşaplı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye ve dünyadaki festivallerle ilgili deneyimlerini paylaşan Dr. Keşaplı, öğrencilerin kısa filmleriyle festivallere katılımının önemine değindi.

Festivallere katılım süreçleriyle ilgili de bilgi veren Dr. Keşaplı, ayrıca kısa filmde yapım ve yapım sonrası aşamalara ilişkin öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.