You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ETKİNLİKLERİMİZ

BÖLÜM TANITIM FAALİYETLERİ

Matematik ve Zeka Topluluğu üyeleri olarak 16.05.2022 ile 27.05.2022 tarihleri arasında Yozgat'ta bulunan 6 liseye ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde öğrencilerle hem matematik oyunları oynadık, hem de Matematik Bölümümüzün tanıtımını yaptık.

YOZGAT ŞEHİTLER FEN LİSESİ

YOZGAT AYÇ EĞİTİM KURUMLARI

YOZGAT LİSESİ

YOZGAT ÇÖZÜM KOLEJİ

YOZGAT ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ

ŞEHİT FUAT BAHADIR BUHARALIOĞLU ANADOLU LİSESİ

TANIŞMA TOPLANTISI

Matematik ve Zeka Topluluğu tanışma toplantısı 05.11.2021, Cuma günü, Saat:11:00'de, Yozgat Bozok Üniversitesi, Sosyal Tesislerinde gerçekleşmiştir.

SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

Bağımlılık ve Doz başlıklı söyleşiyi Dr. Ecz. Zeynep Z. GÖĞÜŞ ile 08.11.2021 günü çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.

FİLM ETKİNLİĞİ

Akıl Oyunlarını filmini birlikte izledik ve film üzerine bir sohbet gerçekleştirdik.

SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

Bir Zamanlar Dünyada başlıklı söyleşiyi yazar Murat K. MURAT ile 20.02.2021 günü çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.