ETKİNLİKLERİMİZ

YOZGAT MATEMATİK GÜNLERİ

Yozgat Matematik Günleri 6-10 Mayıs 2024 tarihlerinde Matematik ve Zeka Topluluğumuz tarafından düzenlenmiştir. Etkinlikler kapsamında 3 sergi, 8 atölye ve 2 konferans gerçekleşmiştir. Sergi ve atölyelere 10 farklı okuldan ve üniversite öğrencilerimizden toplam 1310 kişi katılmıştır. Matematik ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencilerinden 45 kişinin görevli olduğu etkinliklere toplam 1510 kişi katılmıştır

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Matematik ve Zeka Topluluğu üyeleri olarak 07.03.2024 tarihinde Kırşehir Çiçekdağı Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette hem okulda kurulan kütüphanelerine kitap bağışında bulunduk, hem de öğrencilerle matematik oyunları oynadık.

BÖLÜM TANITIM FAALİYETLERİ

Matematik ve Zeka Topluluğu üyeleri olarak 16.05.2022 ile 27.05.2022 tarihleri arasında Yozgat'ta bulunan 6 liseye ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde öğrencilerle hem matematik oyunları oynadık, hem de Matematik Bölümümüzün tanıtımını yaptık.

YOZGAT ŞEHİTLER FEN LİSESİ

YOZGAT AYÇ EĞİTİM KURUMLARI

YOZGAT LİSESİ

YOZGAT ÇÖZÜM KOLEJİ

YOZGAT ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ

ŞEHİT FUAT BAHADIR BUHARALIOĞLU ANADOLU LİSESİ

TANIŞMA TOPLANTISI

Matematik ve Zeka Topluluğu tanışma toplantısı 05.11.2021, Cuma günü, Saat:11:00'de, Yozgat Bozok Üniversitesi, Sosyal Tesislerinde gerçekleşmiştir.

SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

Bağımlılık ve Doz başlıklı söyleşiyi Dr. Ecz. Zeynep Z. GÖĞÜŞ ile 08.11.2021 günü çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.

FİLM ETKİNLİĞİ

Akıl Oyunlarını filmini birlikte izledik ve film üzerine bir sohbet gerçekleştirdik.

SÖYLEŞİ ETKİNLİĞİ

Bir Zamanlar Dünyada başlıklı söyleşiyi yazar Murat K. MURAT ile 20.02.2021 günü çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.