You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ailesi veya kendisi 8/2/2023 tarihli ve 6785 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile olağanüstü hal ilan edilen illerde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ikamet eden önlisans ve lisans ikinci öğretim öğrencilerimiz 7788 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına istinaden 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi öğrenim ücretlerinin iadesini ve 2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi öğrenim ücretimin Devlet tarafından karşılanmasını talep edibileceklerdir. 

*Talepler aşağıdaki yer alan bağlantı adresindeki form üzerinden toplanacaktır. Bilgilerin tamamen doğru olması koşuluyla iadeler yaklaşık 1 aylık süre içerisinde formda belirtilen hesap numaralarına yatırılacaktır. 

* Formu doldurabilmek için öğrencilerimizin sisteme öğrencinumarası@ogr.bozok.edu.tr mail hesapları ile giriş yapmış olmaları gerekmektedir. (Bu form google altyapısı üzerinde oluşturulduğu için farklı bir hesapla giriş yapılmadığından emin olunuz. Bu işlemler bilgisayar üzerinden daha rahat gerçekleştirilebilir.)

* Yurtdışından kabul edilen (uluslararası) öğrencilerimizin iade hakkı bulunmamaktadır.

* Ailesi veya kendisi Filistin'in Gazze şehrinde ikamet eden önlisans ve lisans öğrencilerimiz başvurularını kayıtlı oldukları birim üzerinden şahsen dilekçe ile yapabilirler. 

Form Bağlantı Adresi: bit.ly/bozokformdp

21.11.2023 21:42:53