Bölümümüz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğrencilerinden Sümeyye Sultan AKBULUT, Dr. Ögr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK danışmanlığında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında “Öğretmen adaylarının materyal geliştirme sürecinde aldıkları kararların ve bu kararların öğretmen kimliklerine etkisinin incelenmesi”” başlıklı projesi ile desteklenmeye layık görülmüştür. Öğretim elemanımız Dr. Ögr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK ve kıymetli öğrencimiz Sümeyye Sultan AKBULUT'u başarılarından dolayı tebrik ederiz.