Bölümümüz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğrencilerinden Beyda Nur AYDEMİR, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Çağlar ÖZDOĞAN danışmanlığında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında “Ergenlerde Sosyal Duygusal Öğrenme Düzeylerinin Geliştirilmesine Yönelik Grup Psikoeğitimi Programının Uygulanması: Yozgat İli Örneği” başlıklı projesi ile desteklenmeye layık görülmüştür. Öğretim elemanımız Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Çağlar ÖZDOĞAN L ve kıymetli öğrencimiz Beyda Nur AYDEMİR'i başarılarından dolayı tebrik ederiz.