Bölümümüz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğrencilerinden Elmas Nur YILMAZ, Doç. Dr. Dilşat PEKER ÜNAL danışmanlığında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında “Sosyal Bilişsel Öğrenme Modelinin Ortaokul 5. Sınıf Matematik Dersi Öğrencilerinin Matematik Kaygısı-Endişesi, Matematiğe Yönelik Tutumları ve Öz Yeterlik Algılarına Etkisi” başlıklı projesi ile desteklenmeye layık görülmüştür. Öğretim elemanımız Doç. Dr. Dilşat PEKER ÜNAL ve kıymetli öğrencimiz Elmas Nur YILMAZ'ı başarılarından dolayı tebrik ederiz.