You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

                      2021 Yılı Etkinliklerimiz 

            Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda 1.sınıf öğrencilerimizle birlikte öğretim üyelerimiz Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Yozgat Sevgi Evini ziyaret ederek oradaki çocuklara ‘Çocuklarda Ağız Diş Sağlığı ve Bakımı’ konulu bir seminer verdi ve öğretim üyelerimiz Zeliha Güney ve Fatma Dilara Baysan Bozok Fm’de yayınlanan Sağlıklı Günler Programı’na konuk olarak ‘Çocuk Ve Erişkinlerde Ağız Diş Sağlığı’ konusunda merak edilen soruları yanıtladılar.

 

               2022 Yılı Etkinliklerimiz

         Doktor öğretim üyelerimiz ve 2.sınıf öğrencilerimiz Dünya Diş Hekimleri Gününde lise öğrencileriyle söyleşi yaptı.

             Toplum Ağız Diş Sağlığı haftasında fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Şura BOYRAZ çocuklarda ağız diş sağlığı bakımı bilgilendirmesi için Gülşen Kreş’e ziyarette bulundu.

               2023 Yılı Etkinliklerimiz

           Toplum Ağız Diş Sağlığı haftasında fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU ve 3.sınıf öğrencilerimiz toplumsal katkı amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Yozgat Sevgi Evini ziyaret ederek 13-18 yaş arası gençler ile bir araya gelerek ağız diş sağlığının önemi hakkında 29.11.2023 tarihinde seminer verdi.

            DÖAT öğrenci topluluğumuz ve Dr. Öğr. Üyesi A. İpek KUŞÇU toplumun ağız ve diş sağlığına katkı sağlamak amacıyla 08.12.2023 tarihinde Gülşen Kreş'e ziyarette bulunmuştur.

             2024 Yılı Etkinliklerimiz

Diş Hekimliğinde Yapay Zekâ Kulübü Kariyer Planlama Buluşması Kapsamında Teknopark Gezisi İki Farklı Grup Şeklinde Gerçekleştirildi.

Diş Hekimliğinde Kariyer Planlama Günleri Kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Özgür FIRAT Kamuda Diş Hekimliği Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Moderatörlüğünde Öğrencilerimize Kamuda Diş Hekimliği Konusunda Seminer Verdi.

Diş Hekimliğinde Kariyer Planlama Günleri Kapsamında Doç. Dr. Murat Kadir YEŞİLYURT Kariyer Yolculuğunda Proje Tasarımı ve Yazımı Hakkında Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Moderatörlüğünde Öğrencilerimize Seminer Verdi. Seminer Sonrasında İki Ayrı Grup Olarak İki Hafta Yozgat Bozok Üniversitesi Teknopark Ziyareti Gerçekleştirildi.

Diş Hekimliğinde İletişim ve Beden Dili Kapsamında Prof. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK Etkili İletişim Teknikleri Konusunda Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Moderatörlüğünde Öğrencilerimize Seminer Verdi.

Diş Hekimliğinde Yapay Zekâ Kulübü Kapsamında Prof. Dr. Mustafa Fatih ERKOÇ Yapay Zekâ Tıpta Uygulama Alanları Ve Yasal Sorumluluklar Hakkında Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Moderatörlüğünde Öğrencilerimize Seminer Verdi.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Tarafından Ankara Özel Eryaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Eğiticinin Eğitimi Formatında, Çocuklarda Ağız ve Diş Sağlığı Konusunda Seminer Gerçekleştirildi.

Diş Hekimliğinde İletişim ve Beden Dili Kapsamında Prof. Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK Sözlü İletişimin Hasta Hekim İletişimindeki Yeri Konusunda Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARAMÜFTÜOĞLU Moderatörlüğünde Öğrencilerimize Seminer Verdi.

Diş Hekimliği ve Kenevir Kapsamında Doç. Dr. Nesrin KORKMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Şura BOYRAZ Moderatörlüğünde Akademik Personelimize Seminer Verdi.

14. Spor Şenlikleri Kapsamında, Spor Koordinatörümüz Burak Ali KAYA’nın Destekleriyle Öğrencilerimiz Masa Tenisi, Badminton ve Basketbol Müsabakalarına Katılım Sağladı.
Öğrenicimiz Masa Tenisinde 1. Olarak Fakültemize Şampiyonluk Gururu Yaşattı.