Yeşil Enerji Topluluğu Sinema Etkinliği: BİRLİKTE FİLM İZLEYELİM

Değerli Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri ve Yeşil Enerji Topluluğu Üyeleri,

Yeşil Enerji Topluluğu olarak, çevre bilinci ve sürdürülebilir enerji kaynaklarına olan ilgiyi artırmak amacıyla bir sinema etkinliği düzenliyoruz. Sizleri, "Birlikte Film izleyelim" adlı film gösterimimize davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Tarih: [18.03.2024] Saat: [19:30] Yer: Boğazlıyan Belediyesi Sinema Salonu

Bu etkinlikte, topluluk yöneticilerimiz tarafından çevre dostu teknolojilerin ve yeşil enerjinin önemi üzerine yapılacak kısa bir konuşmadan sonra film etkinliğimiz başlayacaktır. Yapılacak etkinlik sayesinde doğal kaynakları koruma, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularında farkındalığınızı artırmayı ve öğrenciler arası sosyal bağları kuvvetlendirmeyi hedefliyoruz. Lütfen etkinliğimize katılın ve bu önemli konuda bilgi edinme ve fikir alışverişi yapma fırsatını kaçırmayın. Ayrıca, etkinlik sonrasında katılımcılarımızla çevre dostu uygulamaları ve projeleri tartışmak için bir networking alanı da oluşturulacaktır. Katılım ücretsizdir ve tüm Bozok üniversitesi öğrencilerine açıktır. Ancak, salon kapasitesi sınırlı olduğundan dolayı önceden kayıt yaptırmalısınız.

Daha fazla bilgi ve kayıt için lütfen bize ulaşın:

İnstagram : yesilenerjiyobu
X: yesilenerjiyobu
Youtube :yesilenerjiyobu
Threads: yesilenerjiyobu

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Birlikte daha yeşil bir gelecek için adım atalım!

Saygılarımızla,

Elektronik ve Otomasyon Bölümü/Yeşil Enerji Topluluğu