Yeşil Enerji Topluluğu'ndan Geleneksel Çiğ Köfte Etkinliği
Yozgat Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Yeşil Enerji Topluluğu, 26 Şubat 2025 tarihinde düzenlediği "Geleneksel Çiğ Köfte Etkinliği" nin 2. sini öğrenciler ve öğretim elemanlarını bir araya getirdi. Tanışma ve kaynaşma temasıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
Etkinliğe Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Kale ve ailesi Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Hüseyin Harmancı ve ailesi, Öğr. Gör. Zafer Yıldırım, Öğr. Gör. Mehmet Toğa diğer bölüm öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ünsal Barak, Öğr. Gör. Mehmet Demirel, Öğr. Gör. Ferhat Oflezer, Öğr. Gör. Esra Akman ve aileleri katılım sağladı.
Eğlence ve Sosyalleşme Bir Arada
Etkinlik, çiğ köfte yoğurma sırasında gerçekleştirilen müzik, halay ve karaoke eğlenceleri ile renkli anlara sahne oldu. Topluluk başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Harmancı, yaptığı konuşmada topluluğun sosyal etkinliklere verdiği önemi vurgulayarak, bu tür organizasyonların öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunduğunu belirtti. Ayrıca, yüksekokul yönetimi olarak topluluklara destek sağladıklarını ifade eden Doğan, öğrencilerin bir araya gelebilecekleri bir odanın toplulukların kullanımına tahsis edildiğini hatırlattı.
Teşekkür
Yeşil Enerji Topluluğu Başkanı Niyazi Doğukan Sancı ve Başkan Yardımcısı Hatice Doğan , desteklerinden dolayı Yüksekokul Müdürülüğüne ve katılım sağlayan öğretim elemanlarına teşekkür ederek, topluluğun sosyal medya hesaplarının takip edilmesi ve desteklenmesi çağrısında bulundu.
Etkinlik sonunda öğrenciler eğlencelerine devam ederek unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlik, hem katılımcılar hem de organizasyon ekibi için keyifli ve anlamlı bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.
Galeri için TIKLAYINIZ