2023-2024 akademik yılı kapsamında, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri için düzenlenen kahvaltı etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinlikte, bölüm hocalarından Öğr. Gör. Zafer YILDIRIM ve Öğr. Gör. Hüseyin HARMANCI hazır bulundu. Öğr. Gör. Hüseyin HARMANCI'nın kıymetli eşi, Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nda görev yapan Müh. Rabia Nur HARMANCI ve bebekleri de kahvaltıya teşrif etti.

Kahvaltıya, ayrıca Ormancılık Bölümü'nden Öğr. Gr. Dr. Ayşe Esre HAKVERDİ de katılım sağlayarak öğrencilerimize katkı sundu. Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen etkinlikte, akademisyenler ve öğrenciler bir araya gelerek hem sohbet etme hem de birbirleriyle daha yakından tanışma fırsatı buldu.

Bu tür etkinliklerin, akademik bağları güçlendirmesi ve bölümler arası etkileşimi artırması açısından önemli olduğu vurgulandı. Etkinliğe katılan tüm öğrencilere ve akademisyenlere teşekkür edilirken, gelecekte benzer organizasyonların devam edeceği belirtildi.

GALERİ için TIKLAYINIZ