2024 yılı mezuniyet törenimiz, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencilerimizin başarılarıyla taçlandı. Bölümümüz öğrencilerinden Halil Mutlu DÖNMEZ, meslek yüksekokulu 3.'sü olarak rektörümüz Sayın Prof. Dr. Evren YAŞAR'dan plaket aldı. Bölümümüzün birincisi olarak da kürsüye çıkan Halil Mutlu DÖNMEZ, hem arkadaşlarına hem de hocalarına gurur yaşattı. Bölümümüzün ikincisi Samet AKKAYA ve üçüncüsü Hacı Ahmet ŞİMŞEK de başarılarıyla dikkat çekti. Başarılı öğrencilerimiz, tören sırasında başarı belgelerini alırken büyük bir coşku ve alkışla karşılandılar.

Mezuniyet töreni, öğrencilerimizin ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurcan DOĞAN, yaptığı konuşmada mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederek, onların gelecekteki kariyerlerinde başarılar diledi. Dr. Öğr. Üyesi Nurcan DOĞAN, “Bu tören sadece bir son değil, aynı zamanda yeni bir başlangıcın işaretidir” dedi.

Törenin ardından, geleneksel kep atma seremonisi büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, mezuniyetlerinin sembolü olan kepleri havaya fırlatarak, bu özel günü unutulmaz kıldılar. Kep atma töreninin hemen sonrasında, mezunlar ve aileleri, okul bahçesinde düzenlenen pasta kesimi etkinliğine katıldılar. Mezuniyet pastası, öğrencilerimizin yeni hayatlarının tatlı başlangıcını simgeliyordu.

Akşam saatlerinde ise mezuniyet kutlamaları canlı müzik performansı ile devam etti. Verilen konser, hem mezun öğrencilerimizin hem de davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Mezuniyet töreni ve kutlamalar, öğrencilerimizin üniversite hayatlarındaki güzel anılar arasında yerini aldı.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecekteki hayatlarında başarı, mutluluk ve sağlık diliyoruz. Elektronik ve Otomasyon Bölümü olarak, öğrencilerimizin her birinin ayrı ayrı gurur kaynağımız olduğunu belirtmek isteriz. Mezuniyet törenimizin organizasyonunda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize de teşekkür ederiz.

Bölümümüzün başarılı öğrencilerinin elde ettiği bu dereceler, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacaktır. Önümüzdeki yıllarda da öğrencilerimizin başarılarını kutlamak üzere bu tür güzel törenlerde bir araya gelmeyi diliyoruz.

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ.