2024 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ MERKEZİ YAZILI SINAV DUYURUSU

Üniversitemiz idari personeline yönelik olarak "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri uyarınca Şef ve Memur kadroları için Görevde Yükselme Sınavı; Mühendis, Diyetisyen, Tekniker ve Biolog kadroları için ise Unvan Değişikliği Sınavı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından merkezi olarak yaptırılacaktır. Sınava ilişkin bilgilere ilişkin duyuru www.yok.gov.tr adresinde yayımlanmıştır.

2024 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na  27.05.2024-31.05.2024 tarihleri arasında  başvuru alınacak olup, sınava başvuracak personellerimiz başvuru formunu eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra kapalı bir zarf içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na elden teslim edecektir. Yazılı ve sözlü sınava ilişkin diğer bilgiler daha sonra bildirilecektir.

*2024 Yılı GYS ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Hakkında YÖK Duyurusu İçin Tıklayınız!

*Konu Başlıkları İçin Tıklayınız!

*Görevde Yükselmeye Tabi Kadrolar İçin Tıklayınız!

*Unvan Değişikliğine Tabi Kadrolar İçin Tıklayınız!

*Sınav Takvimi İçin Tıklayınız!

*Başvuru Formu İçin Tıklayınız!