Üniversitemiz Akreditasyon ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının devamlılığını sağlamak ve çalışmaların tabana yayılması amacıyla 09 - 13 Ekim 2023 tarihleri arasında birim bazlı (bölümler ve ana bilim dalları hariç) 1. tetkikler birimlerin kurumsal web sayfaları ve Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS)'ndeki girmiş olduğu veriler üzerinden çevrim içi olarak yapılacaktır. Üniversitemiz 2023 Yılı İç Tetkik Programı ve Birim İç Tetkik Soru Listesi aşağıdaki linklerde yer almakta olup;tüm birimlerin 6 Ekim 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar hazırlıklarını tamamlaması gerekmektedir.

Üniversitemiz 2023 yılı TS EN ISO 9001:2015 KYS İç Tetkik Programı

İç Tetkik Soru Listesi