STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ HK.

Öğrencilerimizin İME ve Yaz Staj uygulaması kapsamında görev alacakları iş yeri işverenleri tarafından, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi talep edilmektedir. Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmeliğinde ...."İşverenin kabul etmesi halinde çırak ve stajyerlerin eğitimini devam ettirdiği eğitim öğretim kurumunda tamamladığı iş sağlığı ve güvenliği dersleri veya kursları temel eğitim yerine geçer" ifadeleri kullanılmıştır. Bu Hüküm uyarınca eğitim süresi içinde iş sağlığı ve güvenliği dersi almamış yahut aldığı halde başarılı olamamış öğrencilerin Yaz stajı ve İME konusunda sıkıntı yaşamamaları için İş Sağlığı ve Güvenliği ile Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından online olarak İSG Eğitimi verilecektir.

Bu durumda olup katılım belgesi almak isteyen öğrencilerimizin altta verilen Google Form anketini doldurmaları yeterli olacaktır. (Öğrenci mail adresi ile giriş yapılması gerekmektedir.)

Google Form Anket Linki:  https://forms.gle/tF6YyRCoHaaSUxqG7