Kariyer Planlama Sektör Günlükleri (İşimiz Otomotiv)

KP001 Kariyer Planlama Sektör Günlükleri kapsamında Öğr. Gör. Ömer TÜRKCAN'ın moderatörlüğünde öğrencilerimizle birlikte AND Otomotiv ve Herter Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Devlet ŞANKAZAN ile Yozgat MYO Toplantı salonunda bir araya gelinmiştir. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizin mezuniyet sonrası otomotiv sektörü ile ilgili farkındalıklarının arttırılması hedeflenmiştir. Etkinlikte, Devlet Bey öğrencilerimize iş yaşamı hakkında öğrencilerimize bilgi, tecrübe ve önerilerini aktarmıştır. Ayrıca Devlet Bey kendi firmalarında hem staj hem de iş imkânı ve diğer otomotiv firmaları ile de iş birliği içerisinde olarak öğrencilerimize bu olanak ve fırsatları sağlama konusunda yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.

Katılımlarından dolayı AND Otomotiv ve Herter Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Devlet ŞENKAZAN'a teşekkür ederiz.