TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022/1 dönemi kapsamında, Doç. Dr. Mustafa ÖZDEMİR danışmanlığında yürütücülüğünü Kenan AKKAYA ve Volkan YILMAZ isimli öğrencilerimizin hazırladığı ''CNC Tornada GGG 50 Küresel Grafitli Dökme Demirin İşlenebilirliğinin İncelenmesi'' ve ''Ti-6Al-4V titanyum alaşımının tornalanmasında farklı kesici takımların işleme performansının incelenmesi''Doç. Dr. Hülya DOĞAN danışmanlığında Hakan Hamit UZUN yürütücülüğünde ''Bazı Haşhaş Çeşitlerinin Yağ Asit Dağılımının Belirlenmesi''Dr. Öğr. Üyesi Gülfinaz ÖZOĞUL danışmanlığında Ahmet BARUT yürütücülüğünde ''Yozgat Bozok Üniversitesi Kampüsündeki Öğrencileri İle Personelin Gıda İsrafının Önlenmesine Yönelik Tutum Ve Davranışlarının Belirlenmesi''Dr. Murat ERTUĞRUL danışmanlığında İshak ARGÜN ve Mehmet TOPCU yürütücülüğünde ''Nesnelerin İnterneti Platformu (Iot) Kullanılarak Güneş Enerji Destekli İklim Kontrollü Hijyenik Buzağı Barınağı'' ve ''Güneş Enerji Destekli Kademeli Isı Kontrollü Arı Kovanı Tasarımı Ve İmalatı'' başlıklı projeleri TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve Öğretim Elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.