Veteriner bölümü olarak okulumuza yeni katılan 1.sınıf öğrencilerimizi karşılamak ve sıcak samimi bir ortam kurmak amacı ile veteriner bölümü uygulama çiftliginden hazırlanan tavuk ile tavuk pilav etkinliği düzenlendi. Meslek yüksekokulu müdürümüz sayın Ögr. Gör. Mert Can ARITÜRK'ÜN izni ve katılımı, MYO hocalarımız ve danışmanlarımızın desteği ile yapılan etkinlikte 1.ve 2. Sınıf öğrencilerimiz bir araya getirilerek okul ve topluluklar hakkında bilgiler verildi. Etkinlik sonunda artık yemekler toplanarak  sosyal ve kültürel etkinlikler topluluğu tarafından yapilan sokak hayvanları besleme projesi dahilinde sokaktaki canlara dağıtıldı.