Tek Ders Sınavları İçin Başvurular Hk.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Dilekçeler şahsen veya daha sonra yüksekokula dilekçenin aslını ulaştırmak kaydıyla, e-mail yolu ile de gönderilebilir. E-mail yolu ile gönderilmesi için dilekçelerin, doldurulduktan sonra çıktı alınıp imzalandıktan sonra; taratılması ya da okunaklı bir şekilde fotoğrafı çekilmesi, bu işlemlerden sonra mail atılması gerekmektedir.

Dilekçeler en geç 31 Ocak 2023 saat 17:00' ye kadar mutlaka ulaştırılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yaşanacak sorunlardan öğrenci kendisi sorumludur.

Sınav programı yapılacak başvurulara göre düzenlenecek olup, sitede ilan edilecektir.

Not: Üç ders sınavına yalnızca 2012 ve öncesi kayıtlı olup mezun durumunda olan öğrenciler girebilmektedir.

Telefon: 0 (354) 212 11 90

Öğrenci İşleri (Dahili): 7120